2013. febr. 26.

Azon gondolkodom...

Azon gondolkodom, hogy  lassan-lassan itt a március, ma is 14 fok volt, holnapra még melegebbet mondanak. Fagyot nem nagyon mondanak már erre mifelénk. Ki kéne tenni a leandereket a teraszra.  Ha jönne fagy, nem tart semmibe betenni azt a két cserép virágot a melléképületbe éjjelre. Korai már  ezen gondolkodni?? Valakinek hasonló tervei???

3 megjegyzés:

  1. Igen, anyukám is éppen ma mondta, hogy hétvégén kirángatja őket:-) Neki nem egyszerű visszatenni, így ha kiteszi, ott is maradnak.

    VálaszTörlés
  2. Jó ötlet, hétvégén mi is kirakjuk őket és megmossuk a tetvek haját rajtuk.:) Nehezen tudom elképzelni hogy lenne nagyobb fagy házközelben, mert szinte egész télen nem volt. A kutyusok nem tépik szét őket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is a teraszunkra akarom őket felhozni. A bejárati ajtó mellé két oldalra. Itt a teraszon most hogy süt a nap, (déli fekvés) az ajtónál kb 16-17 fok van, a fal is kellemes langyos, itt már nem lesz bajuk, eddig is hidegben voltak, és a mediterráneumban is kapnak pár fok mínuszt. Nem féltem őket, és már jobb nekik kint, mint bent...
      A kutyák a teraszra nem járhatnak fel, ott nem nyúlnak hozzá. Zazinak erről persze más a véleménye, és 1 könnyed szökelléssel már be is ugrik, de ő nem nyúl hozzá, legfeljebb lepisili a cserép oldalát, én meg naponta 6x moshatom fel a teraszt az elkövetkező 7-8 hónapban megint, amíg kint vannak a teraszon a nyári holmik...hurrá

      Törlés