2010. dec. 29.

Nagy kert, kevés idő

 Majdhogynem minden nap dolgozom, amikor szabadnapos vagyok( heti 2x), suliban vagyok, és a kertbe csak ilyenkor tudok dolgozni. Nem unatkozom, mindíg van mit csinálni. Az elmúlt hét sok esője meghozta gyümölcsét, a füvünk szép zöld, és már az égig ér, de amikor nyírni tudtam volna, még csucsogott a víz a fűben, olyankor meg nem szeretem összetapicskolni, mert meglátszik rajta. Mikorra már felszáradt megint dolgoztam. Most bízom benne, hogy amikor kedden hazajövök a sulból le tudom vágni.
Beszereztünk pár muskátlit, de még csak a kútra jutott belőle. Kell még vennünk legalább 1 tálcányit, és szeretnék még jó pár tőzáporvirágot is.
A tavaszi hagymásaim mind nagyon szépek. Az ősszel rendeltem az egyik csomagküldőtől, és ők küldtek ajándékba egy 25 db-ot nárcisz-mixet. Hát olyan szép kis nárciszaim vannak, és a tulipánjaim is elkezdtek már virágozni, de jónéhány csoport van még hátra akik később nyílnak ki.

Átültettem a cikászunkat, amit anyáék   karácsonykor kaptak a nagyszüleinktől, az együtt eltöltött kellemes Spanyolországi nyaralás emlékére, ami a  nagyszüleimnek az első tengerparti nyaralása volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése